2008. november 12., szerda

Okleveles szépségtanácsadó :)




Bezony! Elvégeztem az Oriflame szépségakadémiáját, aminek a végén oklevelet kaptunk!!!


Nagyon sok mindent megtudtam az oriflame termékeiről , meg álltalában a sminkelésről.



Alapjaiban dölt össze az eddigi "tudásom". Amiről eddig azt hittem, hogy így helyes, ahogy Én csinálom, arról kiderült, hogy nem úgy van!



Ha valakinek kérdése van szóljon, most nem akarok senkit fárasztani!:)





Dávid holnap megy bőlcsibe. Remélem nem úgy lesz, hogy csütörtök péntek megy, aztán megint itthon marad, mert elkapja a bárányhimlőt. Jó lenne, ha legalább egy kicsit megszokná, hogy ott van nélkülünk.



Szerintem holnap újra kezdődik előről a beszoktatás.:s



És most a játék:)


A szabályok:

1. Ha téged jelölnek ki, rakd ki a blogodba ezt a képet és írj egy bejegyzést a gyerekkori emlékeidről

.2. Nevezz meg 7 bloggert, akinek szívesen továbbadnád a feladatot!

3. Linkeld be a blogok címét! Azt is, akitől a "díjat" kaptad!

4. Privát üzenetben értesítsd a kiszemelt bloggereket!

Agyermekkori emlékeim igen vegyesek. Vannak jók is rosszak is.

De most csak a jórol írok, ami szinte az egész életemet végigkisérte!

És ez nem másról szól, mint a közelünkben működött Ifjúsági házról, és az az álltal szervezett programokról, táborokról. Nagyon szerettem oda járni. És nem csak azért, mert minden barátom, és a testvéreim is ide jártak, hanem azért is, mert ott úgy éreztem, törődnek velem, és fontos a véleményem. ( Nem úgy mint otthon)

Volt 3 (csúnya szóval) nevelő, akik terelgettek bennünket. Kisebb nagyobb sikerrel. Muszáj nevén neveznem Őket! Bauer Béla, Mezei MIsi, És Ádám Feri. Ők 3an mindig ott voltak, és mindig arra törekedtek, hogy mi, az újpalotai fiatalság értelmesen, tartalmasan töltsük el a szabad időnket. Ezt úgy tudták elérni, hogy rengeteg programot szerveztek nekünk. Imádtam a nyárvégi filmvetítéseket, amiket a híd alatt tartottak. És ahol újpalota apraja-nagyja ott volt, horgásszékkel, kissámlival, vödörrel. Na és ott voltak a szombati tinidiszkók, amihez nem egyszer A barátnőm és én csináltuk a büfét,lila hagymás zsíros kenyérrel, és 2 dl es coca cola-val:)

A másik kedvencem, amit csak a gyerekeknek szerveztek 2 hetes vándortáborokat. Ezt úgy kell elképzelni, hogy kipécéztek egy területet, pl a bakonyt, vagy mecseket aminek egy pontjáig elmentünk vonattal, de a többi napon csak gyalog túráztunk és 2 éjszakánál többet sehol nem töltöttünk. Ezt olyan szinten meg kellett szervezni, amit csak a mostani felnőtt fejjel fogok föl. Nagyon nagyon jó élményekkel tértem haza minden évben, és a mai napig szívesen emlékszem vissza. Van egy versike, aminek az első része a mai napig a fülembe cseng. Ez egy tábortűz melletti, esti program keretében született, aminek az volt a lényege, hogy csak e betűvel szabadott Verset írni. Ami így hangzott: a teljesség igénye nélkül, "Ferenc ember kedvenc helye e mecsek rengeteg erdeje. E-vel fecsegve, verseket keresve, csevegve.......stb a többi kikopott az elmúlt 20 év alatt:(

És akiknek továbbküldöm ezt a játékot? Kriszta és Boró, Kíra Csenge, Brigike, Dominó,

4 megjegyzés:

sedith írta...

Ismét köszönöm. Már egy ideje meg kellett volna írnom, mások is kérték...
Gratulálok a tanfolyam elvégzéséhez!:) Kívánom, hoyg legyen majd sok-sok haszna is a dolognak! :)
De mindenekelőtt örülök, hogy Dávid jobban van, és már mehetett bölcsibe. :) Miért félsz annyira a bárányhimlőtől? Oltás? Itt nincs is ellene ilyesmi. Egyszerű gyerekbetegség, amin te is én is átestünk, és lásd, itt vagyunk!:) Akinek eladó a szérum, persze, hoyg inkább paráztatja a jónépet! Csak annyi a kellemetlen majd Dávidkának - de semmi "garancia", hoyg egyáltalán elkapja - hogy nem mehet ki jóideig. A vakarózás ellen is van már jónéhány szer. Úgyhogy csak nyugi és fela fejjel! Biztos, hoyg nem hozza most haza a himlőt. Tavaly Kriszta egész nap együtt volt a sógornőm nagyobbik fiával, aki estére bepöttyösödtt. Kriszta nem kapott el semmit. A fiú öccse viszont 2 hét után, annak rendje és módja szerint, szépen himlős lett. Ma sem tudom, Krisztát mi védte meg.
Szóval, ismét csa: nyugi, és minden rendben lesz! :)
Puszi: Edith

Bogár és Gerti írta...

:) Gratulálunk ;)
Én is azt hiszem, hogy úgy jó ahogy csinálom, s van amiről tudom, hogy nem szabad... sőt tilos úgy :-P de nem nagyon zavar :$
Ha mégis, akkor szólok okvetlen ;)
Puszi

Mia és Maja írta...

Gratulálunk!:)

Én is úgy gondolom,hogy mindent tudok a szépítkezés titkairól,ki tudja,lehet hogy nem is így van...:o;)))

Jó bölcsizést a mi kis barátunknak!:p:)
puszika!!!

csupella írta...

Gratula!!
Orulok,hogy David jobban van,es remelem most mar egy ideig nem is esik vissza.
Koszonom az elmenybeszamolot!