2008. március 7., péntek






Eljött a péntek!



Ebből is látszik, hogy rohannak a napok, hetek,hónapok, évek! Egyszóval öregszünk!



Ákos elment apjához (aki nem tudná, Tőle elváltam és másodszorra találtam meg az igazit)



Most 2 napig biztos nem lesz bejegyzés, ugyanis megyünk anyósékhoz Nyáregyházára, és csak vasárnap délután jövünk haza! De szavazni megyünk, az tuti!



Abban reménykedem, hogy ott egy kicsit a nagyszülők lefoglalják Dávidot, és Mi Gyurival tudunk egy keveset pihenni, meg csak kettesben lenni! Néha nagyon hiányzik!:( És itt nem feltétlenül a szexre gondolok, Bár arra is:O hanem csak az hogy egymás mellett feküdjünk, ébredjünk nyugodtan, a saját ritmusunkban!



Most biztos sokan önzőnek fogtok tartani, de szerintem aki nem vágyik ilyesmire, -akármennyire is szereti a gyerekeit az hazudik, vagy nem szereti a férjét!






Ma kaptam a drágámtól egy helyszínelős PS 2 játékot!:) Aki olvasta a kedvenceimet, az láthatta, hogy ez a kedvenc sorozatom!:):):)



Ákinak meg egy Spongyabobos játékot hozott!:) Ő meg azt szereti nagyon!:)






Gyurinak van egy nagyon rossz szokása( de én ezzel együtt is Imádom) mégpedig, hogy az ágyban eszik tv-zés közben! Ilyenkor természetesen Dávid is megkóstolja amit Apa eszik, és többnyire jobban ízlik neki, mint a bébi ételek!:P



Ez történt minap is!

És természetesen a kiadós vacsora után, fogat is kell mosni! És ki mástól lehetne ezt jobban megtanulni, mint APÁTÓL:):):)Nagyon kellemes hétvégét kívánok minden kedves barátomnak!

3 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Na hallod! Jobb a kóbász mindennél ;)
Ha a térképeszti ismereteim nem csalnak, nem is lesztek olyan messz tőlünk ;) 20-25 km ;)
Puszi

csupella írta...

Anyat megertjuk!!
Kellemes hetveget!!
Es boldog nonapot!Mar akit erint!

Mia és Maja írta...

Gyönyörűségesen szépek vagytok a képeken!:)

NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT DRÁGA DÁVIDKA!:)

millió gratula pusziiii!!!!