2008. március 18., kedd

Oltás

Ma megkapta Dávidom a 15 hós oltást, amit igen jól türt. Csak egy ici picit sírt, amíg lefogtam a kezét. Elvileg ennek most nem lesz mellékhatása, csak 1 hét mulva lehet lázas, de a doki szerint nem jellemző!

Ami a súlyát illeti, 10, 72kg, és 80 cm!

A védőnő szerint tökéletesen megfelel a korának!

A tegnapi éjszakát átaludta ismét, de most Áki miatt keltem fel, ugyanis 2 napja hasmenése van szegénynek. Hál Istennek nem túl sűrűn, úgy napjában 3-szor, de a héten azért nem küldöm suliba, mert ha netán ott jön rá, és a tanár nem engedi ki, akkor nem is tudom mit csinálnék!



A hétvége is eltelt anélkül, hogy írtam volna, de ez azért van mert nagyon mozgalmas volt! Mindkét nap csavarogtunk apával! Voltunk csepelen Dávid keresztszüleinél, és vasárnap pedig apa horgászigazolványáért Szigetszentmiklóson, ahol már meg is néztük a horgászhelyeket.


Nagyon várom a csütörtököt, ugyanis jön fel a nővérem, és segít megcsinálni a tavaszi nagytakarítást, ami már nagyon rá fér a lakásra. De hát szerintem, akinek gyerek van, mindenki nagyon jól tudja, miről is beszélek! Arra a napra apával lesz Dávid egész nap, legalábbis, amíg tart a munka!
Ez a kép még újévkor készült Vecsési barátainknál!

3 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:-S Ahányszor eszem, annyiszor kell takarítani :-S , na és menve eszem :-P Asszem' tudjuk ... :-D
Puszi

Mia és Maja írta...

Jajj,ne is hozd fel a nagytakaritást....:s
Ez a sok betegség lelassitott bennünket,úgy levagyunk maradva...:s
Nagyon cukor vagy a képeken!:)
puszika!!!

csupella írta...

Akinak jobbulast!!
Sikeres nagytakaritast!
es pusz nektek