2008. március 13., csütörtök

Semmi különös

Drága barátaink!
Tegnap elmaradt a bejegyzés, mert semmi különös nem történik velünk!
Viszont jó hírem van! Ugy néz ki, hogy most, leállt egy kicsit Dávidkám fogzása, és így az éjszakáink egész jól alakulnak! Már 4 napja 3:20-ig fel sem ébred, és akkor is csak annyira, hogy pár kortyot iszik, és már alszik is tovább! És reggel 6:30 ig szuszókál az ágyában! Akkor egy kicsit oda teszem a mi ágyunkba, és apával alszanak addig, amíg Én kávét főzök, és reggelit csinálok.
De jut veszembe, mégis van rossz hírem! Elromlott a mikrónk:( Bár ezt mostmár szinte fillérekért lehet kapni, ugyhogy annyira nem gáz, mintha pl a mosógép krepált volna be!:)

Nem tudom írtam e, de Dávid hétfőn nagyon csúnyán ugatva kezdett köhögni. Akkor elkezdtem adni neki acc-t, és fenistil cseppet, és azóta szinte azt mondhatom Rá hogy rendbe jött!!!:)
Remélem ma már az idő is engedi, és lemegyünk sétálni is egy kicsit! Ebbe a csúnya esőbe nem szeretek sehova menni!

Ami Ákost illeti, már nagyon megbánta hogy verekedett az iskolában, és ezmiatt beírást hozott! De nem fogok engedni, mert ha most engedek, azt fogja hinni, hogy bármit megtehet különösebb büntetés nélkül!!!
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem is kap szülinapjára semmit, csak épp a bulija nem lesz megtartva. Ugyanúgy lesz torta, meg ajándék, csak barátok nem!
És azt Ő maga mondta, hogy a másik fiúnak még az ajándékot se fogják megvenni, amit szülinapjára szántak! Ugyhogy Én szerintem nem vagyok túl szigorú!

Most viszont megyek egy kicsit rendet teszek, mert jön fel a barátnőm a kislányával! Holnap képek is lesznek!

Szép napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

csupella írta...

Hat igy talan elfogadhato a bunti meg Akos szamara is.Orulok,hogy jobban vagy pajtikam!!
Es az ejszakakhoz gratula!

Brigike írta...

Először is nagyon sajnálom,hogy Ákosnak nem valami jó napja volt:(.Mondjuk anya nem tudja milyen is a fiúkkal mert ugye 3 lánykája van,de bizti nem könnyű.Másodszor,nagyon rossz olvasni,hogy a fogmanók ilyen gonoszak más kisgyerekkel is:(.Kitartás egyszer csak kijön az összes tejfog.Mi is kinlódunk a nagyörlőkkel.:(.Jó éjszakát Dávidka.